Аз съм се родил, живея си и ще си умра

...
 Аз съм се родил, живея си и ще си умра
Коментари Харесай

Борисов заговори за предстоящия си арест и къде ще умре

 Аз съм се родил, пребивавам си и ще си умра в Банкя. Това съобщи в изявление за " 24 часа " водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той уточни, че партията няма нищо общо с парите за “Хемус ”.

Трябва да приказваш, когато има какво да кажеш. Или когато обществото има потребност да чуе обещано мнение, изясни той във връзка това, че от дълго време не се е изявявал в медиите.

През годината имаше три избора. Първите ги спечелихме, вторите бяхме наедно, а третите загубихме с под 3%, и то при напълно машинен избор и тотална принуда от Министерство на вътрешните работи върху партията. Но даже и това няма значение. Обществото имаше потребност от смяна, от нови лица. Считаше, че има по-добри хора, които по-добре да се оправят от нас, и това е натурален развой. Но с този напън върху ГЕРБ, прибавен върху друга партия, тя щеше да изчезне, разяснява Борисов.

Ако ги нямаше акциите на полицията и гласуването беше смесено - с машини и хартиени бюлетини, щяхме да сме с няколко % от горната страна, както ни даваха всички социологически организации. И тук има обикновен въпрос за какво те познаваха резултата на Румен Радев и Анастас Герджиков, а не познаваха на ГЕРБ и останалите партии. Защото нещо е направено с машините. Но това са дреболии на фона на същинското чувство в хората. Те желаеха да видят дали има някой по-добър от Борисов, от неговите министри, от неговото ръководство, уточни Борисов.

Служебните държавни управления бяха слаби. Сега новото, което се образува, в което действително единствено няколко министри са нови, би трябвало да мине време, с цел да забележим какъв брой са по-добри. И дали са по-добри. Но да вземем цената на тока. Ние, когато подадохме оставка февруари 2013 година, беше поради 12% нарастване на тока. Сега той скочи в пъти и няма никакви обезщетения и ограничения, в този момент ще ги вършат. При нас цената беше 80 лева, а през вчерашния ден мина 1060 лева И всички дребни и междинни бизнеси изпитват голямо усложнение. Минаха месеци, а те желаят 100 дни. Да де, само че министърът на енергетиката бе месеци наред заместник-министър. Какви 100 дни на него да му се дадат? След 100 дни токът може да стане 2000 лева Сега енергийният министър като пита за какво не внасяме повече азерски газ, той 8 месеца за какво не внесе. Те се държат, като че ли до четвъртък е управлявал ГЕРБ. Не, от 8 месеца ръководи Румен Радев. Ние махнахме и медиаторите в доставките на природен газ, разяснява той.

Притеснявате ли се, че Бойко Рашков някоя заран ще ви арестува в Банкя?

- Като направи това в ГЕРБ, ще ми сложат портрета на стената и ще ме канонизират. Ако това е задачата, добре пристигнал.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР